top of page
OnAirBackground.png

Over OnAir Weert

Op 10 oktober 2020 vond de eerste editie van  “OnAir” plaats.  Een spannende avond waarbij OnAir stond voor het online gedeelte en de live-uitzending die deze avond centraal stonden. In 2023 wordt de horeca betrokken bij het OnAir-concept, om de verbinding tussen teams nog sterker te maken.

 

Als team zit je in je favoriete horecagelegenheid natuurlijk het meest op je gemak. Speel vanaf je favoriete barkruk onze spellen mee en beleef een avond om niet te vergeten. Deze avond staan er spannende, leuke en gekmakende puzzels, opdrachten en raadsels voor je klaar. Als team wordt je begeleid door een persoonlijke app.

 

Tijdens de live-uitzending zullen er ook inzendingen van, en inkijkjes bij andere horecagelegenheden langskomen.

Veelgestelde vragen

 • Wat kost een deelname aan OnAir Weert?
  Een teamdeelname kost €17,50. Deze bijdrage geeft recht op deelname met een team van maximaal 6 deelnemers.
 • Vanuit waar kunnen we OnAir spelen?
  OnAir kan gespeeld worden vanaf alle aangesloten horecagelegenheden binnen de gemeentegrenzen van Weert. Doet jouw kroeg nog niet mee? Laat ze dan contact opnemen via: onair@hubovra.nl!
 • Hoe speel ik mee?
  Download van tevoren de OnAir-app uit de Apple Appstore of Google Playstore. Op de dag van OnAir meld je je met je team om 19:00 in het gekozen café. Voor 19:30 (de start van OnAir) ontvang je van een van onze crewleden in het café het spelboekje met een quick-access code. Deze Quick-access code geeft je toegang tot de app. Degene die als eerste inlogt bij het team wordt automatisch Hoofd-apparaat. Dit apparaat kan als enige alle opdrachten beantwoorden en inzenden. De meekijk-apparaten zien wel dezelfde opdrachten en kunnen zo wel meedenken met de opdrachten. Omschakelen naar een ander apparaat kan via de instellingen (tandwieltje).
 • Wat moet ik meenemen?
  Het belangrijkste dat aanwezig dient te zijn is (minimaal) een smartphone met een mobiele internetverbinding en de OnAir-app. Verdere details volgen na aanmelding en een week voor het evenement.
 • Is er een leeftijdsgrens?
  Wij stellen geen harde leeftijdsgrens. De contactpersoon van de groep moet daarintegen wel minimaal 17 jaar oud zijn.
bottom of page